درباره / معرفی
در سال 1302، نوزدهمین نانوایی تهران در خیابان منوچهری با مجوز نان 19 توسط <مرحوم حاج اصغر امیریاوری> از قدیمی ترین خشک پزهای محله قورخانه تهران قدیم تاسیس شد.
نان و شیرنی
آن ها با پنج یا شش تنور گِلی اقدام به تولید محصولاتی از جمله نان روغنی ،نان قندی، پادرازی، زنجبیلی، شکری نمودند.
نان و شیرنی
در همان سال ها، کارگاه منوچهری با مدیریت پسر بزرگ ایشان <مرحوم محمد امیریاوری> با تقریبا 8 کارگر شروع به کارکرد و ایشان بعد از مدتی اقدام به توسعه و گسترش تولید این کارگاه نمود.
راه‌های ارتباطی
کد QR کارت ویزیت

📲 جهت دسترسی سریع و اشتراک‌گذاری آسان، این کد را با تلفن‌های هوشمند اسکن نمائید